Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uvredljiva i pedofilska Facebook gupa "Najveće drolje osnovnih i srednjih škola“ prikupila je skoro 40 tisuća korisnika, i to za nešto više od 48 sati.


Administratori ove grupe objavljuju eksplicitne fotografije i imena i prezimena maloljetnih djevojčica iz zemalja regije - uglavnom BiH, Srbije i Hrvatske. Ovo nije prvi put da se osnivaju takve grupe, nakon čega ih adminstratori društvene mreže gase, ali se one ponovno pojavljuju, jer očito imaju veliki broj fanova, piše novinska agencija Patria.

Riječ je o fotografijama na kojima se djevojčice, uglavnom dobrovoljno slikaju gole, oskudno odjevene i u eksplicitnim pozama. Ali, sudeći prema komentarima koje postavljaju, administratori ih dobivaju ili od njihovih prijatelja ili najčešće sakupljaju sa Facebook profila tih djevojčica.

Vezani članci Plenković i Krstičević u Solinu (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 2 Plenković i Krstičević o pokušaju ulaska pripadnika Vojske Srbije: "Ovo nije '91.", "Hrvatska je ozbiljna država, na takve provokacije reagiramo čvrsto" Obitelji nestalih traže da se riješi pitanje nestalih osoba (Foto: Dnevnik.hr) Obitelji nestalih iz regije sjeli zajedno za stol: ''Kad to možemo mi, kompromis mogu naći i političari''

Pedofilu dopuštaju da u laptopu drži intimne fotografije zlostavljane djevojčice!

Ali, usprkos šokantnim fotografijama još nema reakcije vlasti ili nevladinih organizacija koje se bave zaštitom djece.

Administrator ove grupe najavljuje stotine novih fotografija u narednim danima, koje već posjeduje na svom računalu, a koje su mu, navodno, korisnici grupe slali iz svih gradova s prostora bivše Jugoslavije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook