Obavijesti Video Pretražite Navigacija
40.000 fanova u dva dana

Grupa na Facebooku objavila stotine golišavih fotki djevojčica iz regije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uvredljiva i pedofilska Facebook gupa "Najveće drolje osnovnih i srednjih škola“ prikupila je skoro 40 tisuća korisnika, i to za nešto više od 48 sati.

Administratori ove grupe objavljuju eksplicitne fotografije i imena i prezimena maloljetnih djevojčica iz zemalja regije - uglavnom BiH, Srbije i Hrvatske. Ovo nije prvi put da se osnivaju takve grupe, nakon čega ih adminstratori društvene mreže gase, ali se one ponovno pojavljuju, jer očito imaju veliki broj fanova, piše novinska agencija Patria.

Riječ je o fotografijama na kojima se djevojčice, uglavnom dobrovoljno slikaju gole, oskudno odjevene i u eksplicitnim pozama. Ali, sudeći prema komentarima koje postavljaju, administratori ih dobivaju ili od njihovih prijatelja ili najčešće sakupljaju sa Facebook profila tih djevojčica.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci

Pedofilu dopuštaju da u laptopu drži intimne fotografije zlostavljane djevojčice!

Ali, usprkos šokantnim fotografijama još nema reakcije vlasti ili nevladinih organizacija koje se bave zaštitom djece.

Administrator ove grupe najavljuje stotine novih fotografija u narednim danima, koje već posjeduje na svom računalu, a koje su mu, navodno, korisnici grupe slali iz svih gradova s prostora bivše Jugoslavije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene