Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka šokirana

Pedofilu dopuštaju da u laptopu drži intimne fotografije zlostavljane djevojčice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska javnost zgrožena je nakon što je objavljeno kako će policija dopustiti pedofilu da u prijenosnom računalu i mobitelu drži intimne fotografije 13-godišnje žrtve.

Naime, muškarac koji je 2013. godine osuđen na devet godina zatvora jer je priznao niz seksualnih kaznenih djela, uključujući napad na 13-godišnje dijete, zatražio je nakon provedene istrage da mu policija vrati laptop. On će mu biti predan i to s fotografijama na kojima je djevojčica oskudno odjevena ili u kupaćem kostimu jer one, pojašnjava Sky News, zakonski nisu kvalificirane kao nepristojne ili zabranjene. Stoga ih policija po zakonu nema pravo obrisati.

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Ilustracija Koristili se dark webom Razbijen lanac pedofila, uhićeni deseci: "To je grozan zločin. Neka djeca poznavala su te muškarce"

VIDEO Snimljena akcija: Uhitili pedofila koji je na ucjenjivao djevojčice

Tako će 50-godišnjak nakon izlaska na slobodu i dalje imati neometan pristup velikom broju osobnih fotografija djevojčice koju je zlostavljao.

'Zaprepaštena sam činjenicom da je čovjek koji je zlouporabio moje dijete mogao od policije zatražiti naše obiteljske fotografije kako bi ih on imao do kraja života', kazala je šokirana majka žrtve. Dodala je da joj se kćer svakodnevno bori s posljedicama zlostavljanja te da će ova spoznaja samo pogoršati situaciju i pridonijeti da se osjeća poniženo i degradirano. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene