Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoznat uzrok

Pariz: U požaru stambene zgrade poginule 3 osobe, 15 teško ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na trećem katu sedmerokatnice u predgrađu Pariza sinoć je buknuo požar koji se ubrzo proširio na četvrti kat. U požaru su poginule tri osobe, a 15 ih je teže ozlijeđeno.

Tri su osobe poginule, a petnaestak ih je ozlijeđeno, od kojih tri teže u subotu u požaru u staroj zgradi u pariškom predgrađu Aubervilliersu, izvijestili su službeni izvori.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Prema prvim podacima odmah su smrtno stradale dvije osobe, no tijekom noći u bolnici je od posljedica ozljeda umrla još jedna osoba.

>> Traže podizanje 16 optužnica za smrt 241 osobe u noćnom klubu

Još uvijek nije poznat uzrok noćašnjeg požara. Stanovnik četvrti u kojoj se nesreća dogodila novinarima je rekao kako je ispred jedne drvene barake bačen molotovljev koktel, no ta informacija nije službeno potvrđena.

Francuska ministrica za stambena pitanja Cecile Duflot, koja je odmah stigla na mjesto događaja novinarima je potvrdila informaciju o dvoje mrtvih, pet teško i devet lakše ozlijeđenih.

Sedmerokatnica je izgrađena dvadesetih godina prošlog stoljeća, no stanari tvrde da je bila u dobru stanju. U trenutku izbijanja požara u zgradi je bilo šezdesetak stanara. Požar je izbio na trećem katu te se vrlo brzo proširio na četvrti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene