Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar u Dohi

VIDEO Pogledajte dramatične prizore vatrene buktinje na Svjetskom prvenstvu: Gori zgrada u blizini stadiona

Iznad navijačkog kampa u Dohi, u blizini stadiona Lusail, nadvio se gusti dim nakon što je obližnje gradilište zahvatio požar.

Veliki požar izbio je u gradu Lusailu u Katru, gdje se održava Svjetsko nogometno prvenstvo, a oblaci crnog dima uzdižu se u nebo uz jedan navijački kamp.

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

Katarske vlasti potvrdile su da je požar buknuo na gradilištu zgrade, koja je 3,5 kilometra udaljena od stadiona, nešto iza podneva. Ministar unutarnjih poslova kazao je kako nema ozlijeđenih. Još nema službenih informacija o uzroku požara, prenosi AP.

 

 

Na videima objavljenim na društvenim mrežama može se vidjeti kako se ogromni dim uzdiže iznad mjesta gdje smješteni navijači.

 

 

 

Vlasti su priopćile da Civilna obrana kontrolira požar te da nema ozlijeđenih. Pokušali su umiriti navijače i stanovnike u tvitu objavljenom nešto poslije 10 sati. Video objavljen na društvenim mrežama pokazao je da je požar vidljiv kilometrima, piše Daily mail.

 

Na taj kamp koji se sastoji od platnenih šatora katarska vlada potrošila je milijune funti prije početka Svjetskog kupa.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izlaze frustracije Kinezi bijesni zbog nenošenja maski u Katru: "Tko mi je ukrao život? Neću komentirati"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Idejama nema kraja Za domišljate Hrvate ni posao nije prepreka za gledanje Vatrenih! Dosjetili su se kako nadmudriti poslodavce

 

Slični navijački kampovi našli su se na meti kritika posljednjih tjedana zbog optužbi da su nedovršeni i preskupi.

Na stadionu Lusail u subotu igraju Meksiko i Argentina.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene