Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na benzinskoj postaji u Melbourneu izbio je požar na parkiranoj cisterni. Vatrena stihija izazvala je paniku među kupcima, koji su pobjegli ostavljajući svoja vozila na milost i nemilost plamenu.


'Osjetili smo vatru, vidjeli dim i osjetili veliku vrućinu', rekla je za Reuters jedna od svjedokinja. 'Bilo je kaotično. Mnogi ljudi su se jednostavno uspaničili', dodala je druga svjedokinja. Vatru su na kraju obuzdali vatrogasci i na svu sreći nije došlo do eksplozije.

Vezani članci Prosvjedi protiv restriktivnih mjera u Australiji - 3 Okreću se suživotu s virusom, ali ne misle odustati: "Lockdown će trajati sve dok se ne cijepi 70 posto ljudi" Svađa svjetskih velesila zbog podmornice - 2 Velika svađa svjetskih sila - Francuska najavila povlačenje veleposlanika iz SAD-a i Australije: "Ovo je golema pogreška, nož u leđa"

Žrtava u požaru nema, no oštećena su neka od vozila koja su se nalazila na benzinskoj postaji u to vrijeme. 'Jednostavno smo morali pobjeći i ostaviti naše aute', istaknula je treća svjedokinja.