Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvije su osobe ubijene, a najmanje 21 ranjena u nedjelju navečer u sukobu između zatvorenika koji je počeo sporom između Pakistanaca i Albanaca, objavilo je ministarstvo pravosuđa o zatvoru Korydallos blizu Atene za koji je poznato da je prenapučen.


Prema izvoru bliskom istrazi dvije skupine zatvorenika, Albanci i Pakistanci sukobili su se improviziranim oružjem iz za sada nepoznatih razloga.

Vezani članci Predsjednik SAD-a Joe Biden Nakon prekida vatre između Izraela i Palestine oglasio se i američki predsjednik: "I jedni i drugi zaslužuju živjeti u miru i sigurnosti" Stanje u Pojasu Gaze - 2 Pozadina sukoba: "Problem je što je Gaza najveći kavez na zemlji. Izrael radi eksperiment nad ljudskim bićima"

Osam ozlijeđenih osoba u teškom je stanju, objavio je isti izvor dok su vozila hitne pomoći evakuirala ranjene.

Izolirali su ih od svijeta - I stavili jedne uz druge

Zatvor Korydallos na lošem je glasu upravo po prenapučenosti. U toj su kaznionici smješteni najrazličitiji zatvorenici, obični prijestupnici, anarhisti, političari. U njemu su i politički poznate osobe, među njima čelnici neonacističke stranke Zlatna zora kojima se u četvrtak treba nastaviti suđenje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook