Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljubav je jača od svega i važnija od nacionalnosti, vjeroispovijesti i boje kože. Najbolje to zna dvoje učenika jedne mostarske škole.


Fotografija mladića i djevojke kako se ljube omotani u srpsku i hrvatsku zastavu, postala je hit, a Dnevni Avaz doznao je identitet zaljubljenog para, čija je fotografija postala internet hit i koju je prenio i Huffington Post, nazvavši njihov poljubac 'najhrabrijim potezom'.

Vezani članci Gradsko vijeće u Mostaru Bošnjački vijećnici napustili zasjedanje i zaustavili izbor novog gradonačelnika Mostara Tragedija u Posušju Suze i u Posušju: U centru grada uz plač palili svijeće za osmero preminulih mladih

>> 'Srpsko-hrvatski poljubac najhrabrija stvar ikad'

Radi se o Urošu iz Srbije te Antoniji, Hrvatici iz Širokog Brijega. Zbog medijske pompe koja je nastala nakon objave fotografije, Uroš i Antonija su poručili kako ne žele davati izjavu u javnost.

Da ih je pomalo i sram zbog pažnje koju su mediji posvetili njihovom poljupcu, istaknula je i Adla Velagić, glasnogovornica UWC-a. 'Također su poručili da će svoju priču ispričati kada se malo slegnu svi dojmovi', rekla je Velagić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook