Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor na Floridi

Monstrum pucao u glavu kćeri (5) i sinu (8): "Majka je poljubila djecu, kći se pretvarala da spava..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Tridesetogodišnji muškarac ubio je svoju petogodišnju kćer, a teško ranio osmogodišnjeg sina nakon što im je pucao u glavu. Na ispitivanju je tvrdio da je sve bilo slučajno.

Jermaine Lavanda Bass uhićen je i optužen za ubojstvo prvog stupnja, pokušaj ubojstva prvog stupnja i teško zlostavljanje djece. On je tvrdio da je slučajno više puta pucao u svoju djecu dok su ležala u svom krevetu u obiteljskoj kući na Floridi.

Majka poljubila djecu za laku noć

Pročitajte i ovo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću?

U ponedjeljak navečer, nešto poslije 22 sata, majka djece vratila se iz restorana kako bi ih ušuškala i potom sama otišla spavati. "Majka je poljubila svoju kćer, koja se hihotala na gornjem krevetu pretvarajući se da spava. Zatim je poljubila svog osmogodišnjeg sina te otišla na zahod“ rekao je šerif Chad Chronister.

"Odjednom se čulo više pucnjeva“, kazao je dodavši da je majka u početku mislila da pucnjevi dolaze izvana, no kad je shvatila da dolaze iz kuće, izjurila je van gdje ju je dočekala susjeda koja je već zvala hitnu. Gotovo istovremeno iz kuće je izjurio i njezin suprug noseći u svom naručju teško ranjenog sina te je, prema šerifovim riječima panično vikao: "Pozovite pomoć, zovite pomoć, zovite pomoć!“

"Slučajno sam upucao sina"

"Kada su naši službenici stigli na mjesto događaja, vidjeli su oca kako ljulja osmogodišnjeg sina govoreći da je sve to bila nesreća“, prepričao je šerif kazavši da je otac rekao da ne zna kako je pištolj opalio. "Slučajno sam upucao sina“, rekao je.

Službenici su odvojili dijete od oca te ga odmah odveli na hitno bolničko liječenje. Na pitanje ima li još koga u kući, otac je odgovorio da ima pokazavši na sobu u kojoj je, kako je kazao, spavala njegova kći. Službenici su ušli u sobu, a tamo su vidjeli petogodišnjakinju kako leži u lokvi vlastite krvi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Imao zabranu prilaska Detalji strave u Novskoj: "Čekao ju je ispred butika, a zatim izbo čak 20 puta. Liječnici joj nisu uspjeli pomoći"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ISTRAGA U TIJEKU Jezivi detalji ubojstva na Zrću: Ubojica prije uhićenja razbio mobitel, za smaknuće mu ponudili vrtoglavu cifru

Oboje djece odvedeno je u Opću bolnicu u Tampi no djevojčici nije bilo spasa, rekao je šerif. Osmogodišnjak se trenutno bori za život.

"Nadam se da ova osoba osjeća svu težinu kaznenopravnog sustava i da nikada neće ugledati svjetlo gdje može nauditi drugom ljudskom biću“, poručio je šerif.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene