Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

nezapamćen zločin

Tijelo dvogodišnjaka virilo iz ralja aligatora, sve je zgrozila mučna istina

Thomas i Taylen Mosley
Thomas i Taylen Mosley Foto: Twitter/Screenshot
Taylen Mosley, dvogodišnjak s Floride, pronađen je mrtav u ustima aligatora u lokalnom jezeru. Tijelo dječakove majke, Pashun Jeffrey, pronađeno je u stanu sa stotinu uboda. Policija je otkrila jezive detalje nezapamćenog zločina.

Potraga za dvogodišnjim Taylenom okončana je u petak, 31. ožujka, stravičnim prizorom - iz usta aligatora na lokalnom jezeru u blizini Saint Petersburga na Floridi virilo je beživotno tijelo dvogodišnjaka. Dječaka su počeli tražiti dan ranije, nakon što je tijelo njegove majke, Pashun Jeffrey (20), pronađeno u stanu s više od sto uboda.

Istraga je pokazala da je za smrt malenog Taylena i njegove majke Pashun odgovoran dječakov otac i njezin partner, Thomas Mosley. Prema tvrdnjama istražitelja, Thomas je Pashun ubio u stanu, a potom je sina odveo do jezera i bacio ga aligatorima.

 

 

Pročitajte i ovo Vili Beroš Bolovao od tumora na mozgu Beroš o smrti petogodišnjaka koji se zarazio u bolnici: "Uvjeren sam da će se Zavod žaliti na presudu"

Policajci su aligatora ubili s više hitaca, a šef policije St Petersburg Anthony Holloway rekao je da se nisu nadali ovakvom završetku, ali da su barem zaključili slučaj, piše New York Times.

Thomas i Pashun posljednji su put viđeni u srijedu, 29. ožujka, u večernjim satima, a idućeg je dana njezina obitelj prijavila da je ne mogu kontaktirati. Stravičan prizor u njezinu stanu otkriven je u četvrtak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jezivi susret Muškarac zaspao na plaži, osjetio je da ga netko dira po nogama: Prizor koji je ugledao pamtit će do kraja života

Pod krevetom u stanu u kojem je ubijena Pashun pronađena je bočica za čišćenje s krvavim otiscima prstiju, a u kupaonici je ostavio krvav otisak cipele. Thomas je nakon stravičnih ubojstava otišao u kuću svoje majke, nakon čega se zbog ozljeda na rukama prijavio u lokalnu bolnicu, gdje je i uhićen

 

 

Thomas je optužen za dva ubojstva prvog stupnja, a njegova odvjetnica Sara Mollo objavila je iduće korake: "Zbog iznimno ozbiljnih optužbi vezanih uz ove tragične gubitke naša je istraga trenutačno usmjerena na prikupljanje informacija o činjenicama i okolnostima slučaja, kao i mentalnom stanju našeg klijenta."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene