Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad tijekom suđenja

Otac triju zlostavljanih djevojaka htio uzeti stvar u svoje ruke: "Dajte mi samo minutu s tim gadom!"

Pokušaj napada na Larryja Nassara (Foto: Reuters) - 3
Pokušaj napada na Larryja Nassara (Foto: Reuters) - 3 Reuters
Aktualno Galerija Pokušaj napada na Larryja Nassara (Foto: Reuters) - 1 Pokušaj napada na Larryja Nassara (Foto: Reuters) - 1 Foto: Reuters Pokušaj napada na Larryja Nassara (Foto: Reuters) - 2 Pokušaj napada na Larryja Nassara (Foto: Reuters) - 2 Foto: Reuters Pokušaj napada na Larryja Nassara (Foto: Reuters) - 3 Pokušaj napada na Larryja Nassara (Foto: Reuters) - 3 Foto: Reuters +0 Larry Nassar (Foto: Reuters) Galerija 1/4 >>
Otac tri djevojke koje je zlostavljao Larry Nassar pokušao je napasti bivšeg doktora tijekom suđenja koje se održalo u petak.

Zahtjev Randalla Margravesa, oca tri djevojke koje je zlostavljao bivši doktor Američkog gimnastičkog tima Larry Nassar, da provede pet minuta sam u sobi s "tim demonom" je odbijen.

Pročitajte i ovo Provjereno: žrtva obiteljskog nasilja - 1 Donosi Provjereno Žene progovorile o strahotama koje su proživjele u sigurnoj kući: "Nekoliko sam puta pomislila - bolje da sam trpjela batine nego što sam ovamo došla" Ilustracija uhićen "prorok" Farma užasa: Policija spasila 251 zlostavljano dijete, otkriveni su i grobovi 16 beba

Trenutak nakon toga Margraves je odlučio zanemariti odluku sutkinje te je počeo trčati prema doktoru. Osiguranje u sudnici ga je zaustavilo prije nego što je dosegao Nassara.

"Želim tog k******* sina! Dajte mi samo minutu s tim gadom", zaderao se Margraves.

Margraves je otac Lauren i Madison Margraves, dvije djevojke koje su osobno svjedočile o zlostavljanju koje su pretrpjele od strane Larryja Nassara. Izjava treće kćeri, Morgan Margraves, je tijekom suđenja pročitana.

Nassar je bivši doktor Američkog gimnastičkog tima i Sveučilišta u Michiganu, koji je priznao krivnji za 10 seksualnih optužbi, izvještava CNN. Na sudu je priznao da je zloupotrijebio svoj položaj kako bi, pod krinkom liječenja, zlostavljao mlade djevojke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene