Otac milijardera Elona Muska priznao je da ima dijete sa svojom pokćerkom koju je usvojio kao četverogodišnjakinju.

Galerija


Errol Musk (72), otac milijardera Elona Muska, priznao je za britanske medije da su on i njegova pokćerka Jana Bezuidenhout (30) nedavno dobili sina.

Vezani članci Elon Musk (Foto: Dnevnik.hr) Muska bi onaj džoint mogao skupo koštati: NASA će istražiti sigurnost u SpaceX-u i Boeingu Amber Heard i Kristopher Brock (Foto; Profimedia) Žena koja je uništila Johnnyja Deppa i Elona Muska ima novog dečka koji ima suprugu

Errol je za Daily Mail potvrdio da je DNK testom utvrđeno da je on otac Janinog djeteta, međutim nije htio razgovarati o njihovoj obiteljskoj povezanosti.

"Moja djevojka Jana je ostala trudna i imamo sina koji je sada star 10 mjeseci. Naravno da ga volim, premda ovo nismo planirali. Inzistirao sam na DNK testu kako bismo bili sigurni da sam ja otac," rekao je Errol Musk.

Errol Musk i Jana Bezuidenhout (Foto: Facebook)
Jana Bezuidenhout (Foto: Facebook)

Nagađa se da je upravo to razlog zašto u jednoj od najbogatijih obitelji na svijetu već neko vrijeme vlada razdor. Svojedobno je Elon Musk,  vlasnik Tesle i SpaceX-a, za svog 72-godišnjeg oca Errola kazao kako se radi o "zločestom čovjeku" koji je "učinio puno groznih stvari". 

Errol je priznao da ga obitelj osuđuje.

"Rekao sam svojoj kćeri Ali, misleći da će razumjeti i da će me podržati. Rekla je da sam lud i mentalni bolesnik. Rekla je drugima i svi su poludjeli. Misle da sam senilan i da bih trebao ići u dom za stare i nemoćne, a ne živjeti život i imati malog sina", požalio se Errol Musk.

Pokćerka Errola Muska Jana imala je četiri godine kada se on oženio za njezinu majku, Errol je rekao da se svoje supruge Heide "jedva sjeća", unatoč tome što su bili u braku 18 godina i što su zajedno dobili dvoje djece. Ta je spoznaja navodno razbjesnila 46-godišnjeg Elona koji je s Janom živio dok je bio mlađi.

Rođak obitelji Musk potvrdio je da je Errol otac dječaka Elliota Rusha Muska:

"Errol Janu poznaje cijeli njezin život. To je podijelilo cijelu obitelj. Errol se oženio za Heide kada je Jana imala četiri godine! Nema puno ljudi koji ovo znaju i htjeli bismo da činjenice izađu na vidjelo."