Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrivene mračne tajne

Razdor u obitelji milijardera - Ocu Elona Muska pokćerka rodila dijete: "Rekla mi je da sam bolesnik!"

Errol Musk i Jana Bezuidenhout (Foto: Facebook)
Errol Musk i Jana Bezuidenhout (Foto: Facebook) Facebook
Aktualno Galerija Errol Musk i Jana Bezuidenhout (Foto: Facebook) Errol Musk i Jana Bezuidenhout (Foto: Facebook) Foto: Facebook +0 Jana Bezuidenhout (Foto: Facebook) Galerija 1/2 >>
Otac milijardera Elona Muska priznao je da ima dijete sa svojom pokćerkom koju je usvojio kao četverogodišnjakinju.

Errol Musk (72), otac milijardera Elona Muska, priznao je za britanske medije da su on i njegova pokćerka Jana Bezuidenhout (30) nedavno dobili sina.

Pročitajte i ovo Teslin robot - 1 Očevici ostali u šoku Strava u Teslinoj tvornici, robot napao inženjera: "Zario mu je metalne kandže u leđa i ruku, krvi je bilo posvuda" Ilustracija Tijekom prijenosa uživo VIDEO Muskova raketa izgubila kontakt s bazom samo 10 minuta nakon polijetanja

Errol je za Daily Mail potvrdio da je DNK testom utvrđeno da je on otac Janinog djeteta, međutim nije htio razgovarati o njihovoj obiteljskoj povezanosti.

"Moja djevojka Jana je ostala trudna i imamo sina koji je sada star 10 mjeseci. Naravno da ga volim, premda ovo nismo planirali. Inzistirao sam na DNK testu kako bismo bili sigurni da sam ja otac," rekao je Errol Musk.

Errol Musk i Jana Bezuidenhout (Foto: Facebook) Jana Bezuidenhout (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Nagađa se da je upravo to razlog zašto u jednoj od najbogatijih obitelji na svijetu već neko vrijeme vlada razdor. Svojedobno je Elon Musk,  vlasnik Tesle i SpaceX-a, za svog 72-godišnjeg oca Errola kazao kako se radi o "zločestom čovjeku" koji je "učinio puno groznih stvari". 

Errol je priznao da ga obitelj osuđuje.

"Rekao sam svojoj kćeri Ali, misleći da će razumjeti i da će me podržati. Rekla je da sam lud i mentalni bolesnik. Rekla je drugima i svi su poludjeli. Misle da sam senilan i da bih trebao ići u dom za stare i nemoćne, a ne živjeti život i imati malog sina", požalio se Errol Musk.

Pokćerka Errola Muska Jana imala je četiri godine kada se on oženio za njezinu majku, Errol je rekao da se svoje supruge Heide "jedva sjeća", unatoč tome što su bili u braku 18 godina i što su zajedno dobili dvoje djece. Ta je spoznaja navodno razbjesnila 46-godišnjeg Elona koji je s Janom živio dok je bio mlađi.

Rođak obitelji Musk potvrdio je da je Errol otac dječaka Elliota Rusha Muska:

"Errol Janu poznaje cijeli njezin život. To je podijelilo cijelu obitelj. Errol se oženio za Heide kada je Jana imala četiri godine! Nema puno ljudi koji ovo znaju i htjeli bismo da činjenice izađu na vidjelo."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene