Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Monstruozni otac

Otac 13-godišnju kćer prodao 47-godišnjaku za 3000 eura: Pogledajte što je poručio kad su ga uhitili

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Stravičan zločin potresao je Srbiju. Dva muškarca su uhićena nakon što je policija otkrila da je muškarac poznaniku prodao svoju 13-godišnju kćer za 3000 eura. Djevojčica je pronađena i predana Centru za socijalni rad.

Policija u Srbiji uhitila je muškarca pod sumnjom da je prodao svoju 13-godišnju kćer poznaniku starom 47 godina.

Otac djevojčice poznat je u okolici Kruševca u Srbiji kao problematičan, sklon alkoholu i tučama. Svoju kćer je navodno primorao da se uda za njegovog znatno starijeg poznanika. Obavijestio ga je da košta 3000 eura, a ovaj mu je taj novac dao i odveo dijete.

Pročitajte i ovo Ilustracija strava u susjedstvu Očuh monstrum ubio djevojčicu (2): Tukao ju je po glavi i tijelu, majka je gledala i šutjela

Kada su nadležne službe otkrile što se dogodilo odmah su uhiitile oca. Kod njega je pronađeno oko 1000 eura od prodaje i taj mu je novac oduzet. Tijekom uhićenja ponašao se bahato, govorio je da može raditi što god želi sa svojom kćerkom, prenosi Blic.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićeni su Djevojčica u suzama priznala talijanskoj policiji: Roditelji monstrumi iz BiH zlostavljali je godinama, prodali je starijem muškarcu

Još jedan policijski tim poslan je u kuću "kupca". Tamo su pronašli djevojčicu i uhitili 47-godišnjaka. I on je bio bahat, ponašao se kao da nije napravio ništa krivo. Tvrdio je da je pošteno platio mladu i da je sasvim normalno da se devojčice mlade udaju. 

Po nalogu tužitelja protiv dvojice je podnijeta kaznena prijava za trgovinu ljudima. Djevojčica će proći liječnički pregled kojim će se utvrditi je li bila fizički zlostavljana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene