Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strah od klauna

Osiguranje na aerodromu skinulo klauna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osiguranje aerodroma u Birminghamu skinulo je 60-godišnjeg klauna Davida Vaughan kada se pokušao ukrcati na avion kako bi otputovao na dobrotvornu večeru za djecu.

David je doslovno ostao bez odjela klauna u zračnoj luci. Morao je skinuti cipele, klaunsku kacigu, hlače i majicu. Na licu mu je bio naslikan klaunovski osmjeh, a takvog su ga zaustavili kada se pokušao ukrcati u avion, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Ljubav koja nadilazi vrijeme Pokrovitelj Generali Ljubav koja nadilazi vrijeme: Kako uz pomoć financijskog plana zaštititi najmilije i usaditi dobre navike Joe Biden Brza akcija Agenti Bidenove tajne službe pucali na tri osobe! S njima bila predsjednikova unuka: "Vjerujemo da nitko nije pogođen"

Osoblje osiguranja, zaplijenilo je njegove plastične lisice i reklo mu da stavi tekućinu koju je koristio kako bi napuhao balone od sapunice iz plastičnog saksofona u zatvorenu plastičnu vrećicu. Davidu su tek tada dopustili ulaz u avion.

'Pobrinuo sam se kupiti plastične lisice i plastičnu zviždaljku, ali nisam znao da kostim ima metal na remenu', rekao je David. Glasnogovornik aerodroma rekao je da su lisice zaplijenili zbog regulacija osiguranja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene