Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnji prizor

Uraganska oluja pogodila Kaliforniju: Klizišta i poplave paralizirale više od pola milijuna domova

Aktualno Galerija Poplava u Los Angelesu - 1 Poplava u Los Angelesu - 1 Foto: Večernje vijesti Nove TV Poplava u Los Angelesu - 2 Poplava u Los Angelesu - 2 Foto: Večernje vijesti Nove TV Poplava u Los Angelesu - 3 Poplava u Los Angelesu - 3 Foto: Večernje vijesti Nove TV Poplava u Los Angelesu - 4 Poplava u Los Angelesu - 4 Foto: Večernje vijesti Nove TV +1 Poplava u Los Angelesu - 5 Galerija 1/6 >>
Kalifornija je zadesila snažna oluja s obilnom kišom i vjetrom uraganske snage, rezultirajući više od pola milijuna domova bez struje, klizištima, blokiranim cestama, poplavljenim područjima te proglašenjem izvanrednog stanja u osam okruga naseljenih više od 20 milijuna ljudi.

 Nevjerojatni prizori stižu iz Kalifornije, koja se suočava s posljedicama oluje s obilnom kišom i vjetrom uraganske snage.

Više od pola milijuna domova i poslovnih objekata ostalo je bez struje. Otvorila su se brojna klizišta, a blato koje je blokiralo aute i ljude, još uvijek se čisti. Proglašeno je izvanredno stanje u osam okruga u kojima živi više od 20 milijuna ljudi.

Pročitajte i ovo Bolja Hrvatska: Anica i Milan Mikulek Bolja Hrvatska Anica i Milan Mikulek udomili su 13-ero djece: Bilo je izazova, ali ništa ne bi mijenjali. Ma kažu, da su mlađi - sve bi ponovili!

"Ovo je zapravo moja kuća. Moj sin živi gore u ulici i sišao je dolje lupajući na vrata i govoreći - moraš brzo otići odavde, pa nas je to probudilo u 7", izjavio je Paul Levy, stanovnik Sherman Oaksa.

Voda je prekrila ceste i domove.

Pročitajte i ovo Josipa Pleslić Piše Nacional Josipa Pleslić: "Uskok mi je nudio nagodbu. Ključan uvjet bio je da optužim Turudića"

"Bilo je ludo, pogotovo posljednjih dvanaestak sati. Jučer je bilo u redu, znam da će ujutro padati kiša. Ali bio sam vani i vozio sam. Posvuda je poplavilo pa sam se zaustavio i došao kući. Otišao sam spavati, ustao jutros, a moja djevojka je bila blokirana i nije mogla ići na posao", rekao je Pooya Salehyai, stanovnik Sherman Oaksa.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene