Dio brze ceste kod Montereya u Kaliforniji nestao pod pritiskom ogromne količine kiše koja je pala posljednjih dana. Pokrenula su se klizišta, a putovanje tim područjem je opasno, upozorila je lokalna policija.

Galerija


Brza cesta 1 kod grada Montereya u Kaliforniji zatvorena je zbog odrona i klizišta koji su se pojavili na više mjesta.

Ogromne količine kiše isprale su zemlju i odnijele dio ceste, što se i vidi na snimci koju je lokalna policija objavila na društvenim mrežama.

Osim toga, dijelovi ceste su poplavljeni i prekriveni blatom, šutom i nanesenim stablima.

Iako su tvrtke u obližnjem naselju Big Sur još uvijek otvorene, policija je postavila prometne znakove s upozorenjem građanima da neće moći nastaviti put jer nema obilaznih cesta.

Sanacija štete od poplave u Kokorićima - 3 Vojska u Kokorićima nakon poplave kopa puteve, građani sretni što su izvukli živu glavu: ''Barem imamo zidove“

Sporedne ceste ne postoje ni kroz planine, pa je jedan dio obalne Kalifornije trenutačno izoliran od ostatka svijeta.

Procjena štete od poplava za desetak dana - 3 Započinje procjena štete zbog poplava u Vrgorcu. Vlasti za građane koji sami obnavljaju imaju važne savjete

"Na tom području mobiteli nemaju signala, a Google Maps još nije osvježio podatke pa savjetujemo svima da se pridržavaju prometnih znakova", poručeno je iz lokalne policije Monterey County Sheriff's Officea.