Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenula se klizišta

Ogromne količine kiše i odron blata i stabala odnijeli dio brze ceste, policija objavila video: "Tamo ni mobiteli nemaju signala"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dio brze ceste kod Montereya u Kaliforniji nestao pod pritiskom ogromne količine kiše koja je pala posljednjih dana. Pokrenula su se klizišta, a putovanje tim područjem je opasno, upozorila je lokalna policija.

Brza cesta 1 kod grada Montereya u Kaliforniji zatvorena je zbog odrona i klizišta koji su se pojavili na više mjesta.

Ogromne količine kiše isprale su zemlju i odnijele dio ceste, što se i vidi na snimci koju je lokalna policija objavila na društvenim mrežama.

Osim toga, dijelovi ceste su poplavljeni i prekriveni blatom, šutom i nanesenim stablima.

Iako su tvrtke u obližnjem naselju Big Sur još uvijek otvorene, policija je postavila prometne znakove s upozorenjem građanima da neće moći nastaviti put jer nema obilaznih cesta.

Pročitajte i ovo Sanacija štete od poplave u Kokorićima - 3 Stiže 3.7 milijuna kuna Vojska u Kokorićima nakon poplave kopa puteve, građani sretni što su izvukli živu glavu: ''Barem imamo zidove“

Sporedne ceste ne postoje ni kroz planine, pa je jedan dio obalne Kalifornije trenutačno izoliran od ostatka svijeta.

Pročitajte i ovo Procjena štete od poplava za desetak dana - 3 misle i na Banovinu Započinje procjena štete zbog poplava u Vrgorcu. Vlasti za građane koji sami obnavljaju imaju važne savjete

"Na tom području mobiteli nemaju signala, a Google Maps još nije osvježio podatke pa savjetujemo svima da se pridržavaju prometnih znakova", poručeno je iz lokalne policije Monterey County Sheriff's Officea.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene