Obavijesti Video Pretražite Navigacija
užas u Meksiku

VIDEO Ogroman požar progutao kuće i aute, vlak prošao kroz buktinju: Evakuirano više od 1500 ljudi

Požar u Meksiku
Požar u Meksiku Foto: Facebook/L:M.
Ogroman požar zahvatio je područje oko željezničke pruge i kuće u Aguascalientesu, u središnjem Meksiku, nakon sudara u kojemu je sudjelovala cisterna s gorivom.

Dramatična snimka požara postala je viralna na društvenim mrežama. Pojavila se i snimka crnog dima iz zraka koji pokriva veliko područje grada.

Na jednoj od snimaka teretni vlak juri kroz plamen.

Meksička internetska stranica El Universal navodi da je evakuirano više od 1500 ljudi. Neke kuće i automobile progutala je vatra.

Trenutačno nema informacija o eventualnim žrtvama. Nekoliko je ljudi prevezeno u bolnicu.

Policija je privela vozača kamiona, piše BBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VATROGASCI NA TERENU VIDEO Požar kraj Šibenika: Kanader i vatrogasci bore se s buktinjom, gore nisko raslinje, makija, masline...

Gradonačelnik Aguascalientesa Leo Montañez kazao je da je bilo ugroženo 300 obiteljskih kuća, a da je 120 od njih oštećeno.

U tijeku je istraga kako je došlo do prometne nesreće, lokalni mediji navode da je vjerojatno došlo do udara cisterne u nadvožnjak.

Pročitajte i ovo Ilustracija izazovi ogrjevne sezone Vatrogasci savjetuju kako smanjiti broj požara u kućanstvima: Što napraviti ako do požara ipak dođe?

Na teren je izašlo dvjestotinjak vatrogasaca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene