Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čelnik najpoznatije svjetske tv mreže CNN-a Jim Walton objavio je da će s 31. prosinca napustiti ovu nekoć najdominantniju svjetsku tv postaju koja se posljednjih godina bori za gledanost.


Potraga za novim predsjednikom započet će odmah, objavila je ova tv mreža. 'CNN treba novo promišljanje. To počinje s novim čelnikom koji donosi drugačiju perspektivu, drugačija iskustva i novi plan', kazao je Walton koji je bio predsjednik CNN-a od 2003. godine.

Vezani članci Advent u Zagrebu - 1 Pitali smo ugostitelje diljem zemlje: Advent se približava kraju, no ima li razloga za trljati ruke? Bomba je navodno bila u zgradi CNN-a (Foto: AFP) Evakuacija zbog bombe u uredima CNN-a u New Yorku: Prekinut program i blokiran promet

>> CNN je suočen sa najgorom gledanošću do sada

'CNN, čiji je vlasnik Time Warner INC, nastojao se zadržati u sredini svojim novim izvještavanjem, na poziciji koju mnogi krive za pad gledanosti ove tv postaje, dok istovremeno raste gledanost tv postajama Fox News i MSNBC, koje kombiniraju vijesti s mišljenjima i političkim komentarima.

Drugo tromjesečje za redom CNN bilježi najslabije stope gledanosti u udarno vrijeme u posljednjih 21 godinu, a ukupan broj gledatelja pao mu je za 35 posto u odnosu na godinu ranije. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.