Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanijeli se i nisu čuli vlak

Od strasti do strave: Par skupo platio seks na prugi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par iz Ukrajine htio je začiniti svoj ljubavni život i odlučili su se za uzbudljivo iskustvo na željezničkoj prugi. Njihova romantična zamisao završila je velikom tragedijom.

Pokušaj obogaćivanja ljubavnog života, jedan je par iz Ukrajine skupo stajao. Odlučili su imati seks na željezničkoj prugi u gradu Zaporožju, no u strastvenom zanosu nisu primijetili nadolazeći vlak.

Pročitajte i ovo Posljedice napada na Harkiv - 3 borbe u Ukrajini Nova ofenziva: Više od 30.000 Rusa napada Harkiv Antony Blinken Posjet Blinken doputovao u Kijev vlakom: Otkiveno o čemu će razgovarati s Ukrajincima

>> VIDEO NADZORNE KAMERE: Centimetri ga dijelili od sigurne smrti

U naletu istog vlaka, žena je ostala na mjestu mrtva, dok je njezin partner završio u bolnici nakon što mu je vlak amputirao obje noge, izvijestilo je ukrajinsko ministarstvo unutarnjih poslova, a prenosi agencija RIA Novosti.

Incident se dogodio u subotu ujutro po lokalnom vremenu tijekom proteklog vikenda. Preživjeli muškarac (41), kojem ime nije objavljeno, dao je i izjavu iz bolničkog kreveta.

'Nismo se mogli suzdržati na putu prema kući... i hjteli smo iskusiti ekstreman osjećaj pored željezničke pruge', rekao je preživjeli muškarac, kojeg citira spomenuto ministarstvo u priopćenju.

RIA Novosti nisu prenijele u kakvom je stanju teško ozlijeđeni muškarac, ali obzirom da je dao izjavu, vjerojatno se nalazi izvan neposredne životne opasnosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene