Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UHIĆEN SUPRUG

Obrat u slučaju nestale Srpkinje - u podrumu pronađeni jezivi dokazi, suprug je potrošio 420 eura na sredstva za čišćenje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Brian Walshe, suprug Srpkinje nestale u SAD-u, uhićen je zbog ometanja istrage nakon što je policija utvrdila da im je lagao. U podrumu njihove kuće policija je pronašla tragove krvi, kao i oštećeni krvavi nož. Ani još nema ni traga.

Uhićeni Brian Walshe (46) smješkao se dok ga je policija odvodila sa suda nakon što je uhićen zbog ometanja istrage. Policija je isprva objavila kako Briana ne sumnjiče u slučaju nestale Ane (39) s kojom ima troje djece, no u nedjelju je došlo do velikog obrata.

 

 

Policija je u obiteljskoj kući Walshevih pronašla tragove krvi u podrumu te krvavi oštećeni nož. Također, snimke nadzornih kamera u trgovačkom centru otkrile su da je 46-godišnjak kupio sredstva za čišćenje, krpa, kanti i raznih ljepljivih vrpci u vrijednosti od 420 eura dan nakon Anina nestanka iako je policiji tvrdio da nije napuštao imanje.

Laganjem je kupio vrijeme da počisti i riješi se dokaza, smatraju vlasti. Brianu je određena jamčevina od 500.000 dolara, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija slučaj uzdrmao srbiju Misteriozan nestanak Beograđanke - krenula je na let za Washington, nije se nikad ukrcala: "Samo se molimo da bude sigurna"

Ana Walshe nestala je na Novu godinu, a nestanak su tri dana kasnije prijavili njezin suprug i poslodavac nakon što se nije pojavila na poslu. Posljednji je put navodno viđena kako rano ujutro taksijem odlazi u zračnu luku, iz koje je trebala poletjeti za Washington, gdje se nalazi tvrtka za nekretnine u kojoj je radila. Na let se nije ukrcala.


Policija je pretražila imanje Walshevih, kao i obližnje šume i potok, ali Ani još nema ni traga. Njezini prijatelji i obitelj kažu kako Ana sigurno ne bi otišla nekamo, a da se ne javi, pogotovo svojim sinovima. Također, inače je vrlo aktivna na društvenim mrežama, no od nestanka nije ništa objavila, a nije ni koristila kreditne kartice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene