Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašan zločin

Objavljene prve fotografije uhićenih zbog brutalnog silovanja blogerice: "Prislonili su mi nož na vrat i rekli da će me ubiti"

Objavljene su fotografije trojice od sedmorice osumnjičenih za silovanje španjolske blogerice u Indiji.

Objavljene su fotografije trojice osumnjičenih za silovanje španjolske travel blogerice Ferdinande koje se dogodilo u indijskoj državi Jharkhand.

Par je išao u Nepal preko Bhagalpura, ali su se zaustavili u Dumki kako bi se odmorili i podigli šator u blizini tržnice Hansdiha, nakon čega su napadnuti.

Pročitajte i ovo Hrvatica imala dva muža Sud je kaznio Hrvatica osuđena jer je imala jednog supruga u Njemačkoj, drugog u Hrvatskoj: "Jedan dan samo je nestala"

Sumnja se kako su uhićeni samo dio bande koja je u noći s 1. na 2. ožujak upala u šator blogerice i njezina muža Vincentea. Njega su opljačkali i prijetili mu nožem, dok su ženu naizmjenično silovali.

"Svladali su nas. Prislonili su mi nož na vrat i rekli mi da će me ubiti. Fernanda je silovana. Njih sedmorica. Sedmero ljudi. Kučkini sinovi", podijelio je bijesni Vicente u svojem videu.

Na njemu se vidi par prekriven modricama i oteklinama na licu.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Velika investicija Tomašević se ne boji Lovrića: "Iz bivšeg režima sad se uključuju u politiku jer više ne mogu doći do gradskog novca"

Na fotografiju koju je objavila indijska Dumka policija vide se muškarci čija lica su prekrivena fantomkama, dok oko struka imaju zavezan konopac, prenosi CNN.

Svi su napadači identificirani te se očekuje da će ostatak bande uskoro biti uhićen, tvrdi policija.

Pročitajte i ovo Iz prodaje se povlači ječam opoziv proizvoda Provjerite zalihe! Trgovački lanac povlači jednu vrstu žitarica: "Ispričavamo se svim kupcima zbog neugodnosti"

Vincente i Fernanda proputovali su više od 60 zemalja otkako su krenuli na svoje putovanje iz Barcelone prije 5 godina. U svojim putovanjima par je prešavšao preko 170.000 kilometara na svojim motociklima.

Dvojac, koji su ujedno i ambasadori popularne marke motocikala, prikupio je 245.000 pratitelja na Instagramu, gdje dokumentira svoja iskustva dok putuju po kontinentima.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene