Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počelo kao obiteljska svađa

Krvavi doček na Copacabani: 12 ozlijeđenih u razmjeni vatre s policijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novogodišnji doček u Rio de Janeiru pretvorio se u krvavu dramu, u kojoj je u pucnjavi ranjeno 12 osoba.

Rufino Adilson da Silva (34) napao je svoju suprugu Rosilene de Azevedo (37) na dočeku Nove godine na plaži Copacabani te je pritom morala intervenirati i policija. Da Silva je bio u alkoholiziranom stanju, a kad je policija stigla na mjesto događaja, on je ukrao pištolj jednom od njih te počeo pucati, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Poplava u Brazilu (Foto: AFP) - 2 obrušila se brda Krizno stanje u Brazilu: Rio de Janeiro pogodila strašna poplava, najmanje 10 ljudi poginulo Požar u Brazilu (Foto: AFP) - 2 Star 12.000 godina Neprocjenjiv gubitak nakon požara u muzeju: "Luzia je smrtno stradala"

Zbog novogodišnjeg DIVLJANJA 800 uhićenih

U nastaloj razmjeni vatre, ranjeno je 12 osoba i prava je sreća da nitko nije ubijen. Ranjena su dvojica policajaca i sam da Silva, kojeg je policija ranila hicem u prsni koš te je prebačen u bolnicu i nalazi se u stabilnom stanju.

U pucnjavi je ranjen i 15-godišnji Renato Reese, koji je prodavao vodu na ulici, na mjestu gdje se dogodio incident. Metak ga je pogodio u rame. "Začuo sam buku i pomislio kako je riječ o vatrometu", rekao je Reese.

Da Silva je u međuvremenu uhićen i pod policijskim je nadzorom u bolnici. Suprugu je napao ispred njihovo dvoje sinova. Protiv njega će biti podnesene odgovarajuće kaznene prijave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene