Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZADIVLJUJUĆE

VIDEO Novinar postao viralni hit - pogledajte kako tečno na šest jezika izvještava o stanju u Ukrajini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinar je zaokupio pažnju javnosti nakon što je objavio video na kojem izvještava o stanju u Ukrajini na čak šest jezika.

Poliglot Philip Crowther, novinar koji je izvještavao o stanju u Ukrajini privukao je pažnju mnogima - jer govori čak šest jezika!

Pročitajte i ovo Tucker Carlson intervjuira Vladimira Putina oglasio se na mrežama Novinar koji je intervjuirao Putina otkrio detalje iza kamere: "Ima jednu naviku..." Vladimir Putin Dvoje je otrovano Misteriozne smrti: U posljednjih mjesec dana troje novinara pronađeno mrtvo

Obraćajući se raznim novinskim organizacijama diljem svijeta, detaljno je opisao nove događaje na engleskom, luksemburškom, španjolskom, portugalskom, francuskom i njemačkom, piše Huffington post.

Videozapis je postao viralan na društvenim mrežama i u kratkom roku prikupio oko dva milijuna pregleda. Prema njegovoj internetskoj stranici, pokriva američku diplomaciju, vanjsku politiku, politiku i aktualne događaje, kao i izvještavanje o najnovijim međunarodnim vijestima iz svijeta.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene