Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slučajevi grupnih silovanja žena i dalje potresaju Indiju, nova žrtva je trogodišnja djevojčica koju su nasilnici oteli dok je na ulici spavala kraj majke.


Indiju, ali i svijet, ne prestaju šokirati slučajevi grupnih silovanja, no žrtve seksualnih nasilnika posljednjih tjedana sve su mlađe. Posljednja u nizu trogodišnja je djevojčica iz obitelji beskućnika koju je u utorak otela grupa muškaraca dok je na pločniku u gradu Tirulu na jugu zemlje spavala pored majke.

>> Šokantna snimka: Usred masovnih prosvjeda silovali djevojku!

Vezani članci Majka preminule djevojčice Monstruozni zločin: Nakon smrti pretučene djevojčice majci sada prijeti do 15 godina zatvora, pogledajte za što se točno tereti Slika nije dostupna Dva dana silovao i mučio petogodišnju djevojčicu

Sky news piše da su je u nesvjesnom stanju pronašli studenti koji su posvjedočili da je djevojčica imala visoku temperaturu i bila potpuno prekrivena mravima. Odvedena je u obližnju bolnicu gdje su je pregledali liječnici te potom smjestili na odjel intenzivne skrbi. Osoblje bolnice otkrilo je da je trogodišnjakinja teško ozlijeđena te da će njezin oporavak trajati nekoliko mjeseci.

U međuvremenu, statistike pokazuju da broj napastovanja žena od prosinca, odnosno od javne kampanje pokrenute nakon smrti silovane studentice u New Delhiju, ne jenjava. Dnevno se prijavi čak četiri slučaja novih silovanja u indijskom glavnog gradu, no vlasti još nisu pokazale da se ozbiljno namjeravaju suprostaviti seksualnom nasilju nad ženama. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook