Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnja pada na islamiste

Šokantna snimka: Usred masovnih prosvjeda silovali djevojku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Youtubeu je postavljena snimka silovanja za vrijeme masovnih prosvjeda u Kairu. Snimka je popraćena i objašnjenjem koje prati svaki potez djevojčinih napadača.

Egipatski aktivisti postavili su na YouTube snimku navodnog silovanja mlade žene na trgu Tahrir u Kairu za vrijeme masovnih prosvjeda. Na snimci se ne vidi u detalje što se događalo, no na kraju je ipak vidljivo kako nekoliko muškaraca iznosi ženu iz rulje. Unatoč tome što nema eksplicitnih kadrova, video je prilično uznemirujuć zbog popratnog teksta kojim su aktivisti željeli objasniti što se točno dogodilo.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima

Deseci muškaraca navlačili su nesretnu djevojku, skinuli joj hlače, pipkali i na koncu silovali. Bilo je i onih koji su joj htjeli pomoći, međutim, napadači im nisu dali da se približe prijeteći raznim oružjem, piše France 24.

>> Umrla je studentica (23) koju je u autobusu silovala banda

Pretpostavlja se kako je od početka masovnih prosvjeda na isti način silovano dvadesetak žena, a aktivisti za te okrutne zločine krive islamiste koji na taj način pokušavaju diskreditirati prosvjede protiv vlasti.

Iza objave snimke stoji skupina 'Operacija protiv seksualnog napastovanja' koja djeluje tek nekoliko mjeseci, no svakodnevno patroliraju ulicama Kaira, dijele pamflete te nude psihičku i fizičku pomoć žrtvama silovanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene