Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen im pritvor

Nasilje, zlostavljanje i mučenje: Objavljena nova snimka uhićenja zloglasne braće, poznato za što ih se tereti

Policijska akcija u Beogradu
Policijska akcija u Beogradu Foto: Screenshot
Objavljena je nova snimka uhićenja u trgovačkom centru u Beogradu. Među uhićenima su i braća Ljuban i Miljan Vidović.

Braća Ljuban i Miljan Vidović, poznatiji kao braća Hofman, uhićeni su u petak u beogradskom trgovačkom centru. Ondje su upali maskirani i naoružani policajci i odmah opkolili braću te muškarce koji su bili s njima.

Ranije je objavljena snimka na kojoj se vidi da ih policija izvodi iz kafića, a nakon nje je objavljena i snimka policijske akcije unutar kafića. 

Pročitajte i ovo Policija kod rijeke Kupe - 2 Radili priču o migrantima Užas na zadatku: Ekipa Dnevnika Nove TV izašla na teren pa pored rijeke pronašla tijelo

Na novoj snimci, koju je objavilo Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srbije, a prenijela Nova.rs, se vidi da policajci na pod bacaju četvoricu muškaraca i stavljaju im lisice, a ljudi u kafiću u kojem se to odvilo sve promatraju. U trenutku uhićenja braća su bila u društvu odvjetnika Gorana Karadarevića, kojeg je policija također izvela iz restorana.

Više javno tužilaštvo u Beogradu objavilo je na svojim stranicama da je pet osoba privedeno na ispitivanje nakon što su objavljeni uznemirujući videi na kojima se vide nasilje i prijetnje, a na jednom od njih jedna osoba tvrdi da "reketare pola Beograda".

Pritvor u trajanju od 48 sati određen je samo dvojici braće koju se sumnjiči za kaznena djela nasilničkog ponašanja, zlostavljanja te mučenja. Ostali privedeni su nakon obavljenih ispitivanja pušteni. 

Pročitajte i ovo Mobitel Tko stoji iza svega? Policija traži autore poruka koje su širile paniku zastrašujućom brzinom, ovako ih mogu pronaći: "Krenulo je od dobronamjernog upozorenja..."

Braća Hofman došli su u fokus javnosti nakon što su se na društvenim mrežama pojavile snimke na kojima se vidi kako maltretiraju ljude te prijete vlasnicima ugostiteljskih objekata i konobarima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene