Obavijesti Video Pretražite Navigacija
reakcija iz Srbije

Nikolić: Riječ je o podloj i podmukloj laži!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom poslijepodneva reagirao je Nikolićev kabinet opovrgavajući da je on dao intervju za njemački Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Kabinet Tomislava Nikolića oštro demantira da je predsjednik Nikolić bilo kojem listu, od dana kad je formirana SNS, a osobito između dva izborna kruga, dao bilo kakvu izjavu u kojoj je reako da je Vukovar srpski grad i da se Hrvati nemaju zašto tamo vraćati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Razgovor u Dubrovniku Josipović: Sastanak s Merkel afirmacija regionalne politike Slika nije dostupna Ispraćaj velikana VIDEO Na komemoraciji Nelsonu Mandeli predsjednik Josipović sa suprugom

'Riječ je o podloj i podmukloj laži, a politika Tomislava Nikolića bit će izgradnja mira i stailnosti u regiji', stoji u priopćenju.

Podsjetimo, Tomislav Nikolić izjavio je u razgovoru za njemački list Frankfurter Allgemeine Zeitung da je projekt Velike Srbije njegov neostvareni san, no on sada sve opovrgava.

A reagirao je danas i predsjednik Republike Ivo Josipović. Komentirao je izjavu novoga srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića da je Vukovar srpski grad rekavši kako u ime svih u Hrvatskoj, ako ta izjava znači povratak na neke ideje iz 90-ih, može reći da tih ideja neće biti i neće se moći provesti.

>> Pupovac: Vukovar je bio i ostao grad Hrvata i Srba

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene