Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spustila se rampa

VIDEO Vlak pun putnika naletio na džip, u eksploziji poginulo 7 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam je osoba poginulo u sudaru putničkog vlaka i osobnog vozila u New Yorku.

Teška prometna nesreća dogodila se utorak u New Yorku kada je vlak pun putnika naletio na jedan džip. Osobno vozilo pri tom je eksplodiralo što je uzrokovalo požar prednjeg dijela vlaka, javlja CBS.

Pročitajte i ovo Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu" Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Otkriven uzrok strašne željezničke nesreće u Španjolskoj

Poginula je vozačica džipa i šest osoba koje su se nalazile u vlaku. 12 osoba je ozlijeđeno. Do nesreće je došlo kada je džip stao na tračnicama nakon što se spustila rampa i priklještila vozilo uz tlo. 

Vlak udario u njezino vozilo dok je prelazilo preko kolosijeka oko 18.30 sati po lokalnom vremenu.

Željezničke vlasti Metro North potvrdile su da je do sudara došlo blizu Valhalle, nekoliko kilometara sjeverno od Manhattana, u saveznoj državi New York.

Stotine putnika evakuirane su iz vlaka koji je krenuo s glavnog njujorškog kolodvora Grand Central Station u središtu Manhattana, izjavili su za NBC iz tvrtke Metropolitan Transportation Authority koja upravlja željezničkim prometom u New Yorku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene