Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatne snimke

VIDEO Šokantni prizori iz Ankare: U snažnom uraganu visoko u zraku letio kauč - "Ne, ovo nije čudo!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni grad Turske u srijedu je pogodio snažan uragan. Društvenim mrežama širi se snimka kauča koji leti visoko u zraku.

Snažan uragan pogodio je u srijedu Ankaru. Snimka koja kruži društvenim mrežama pokazuje kako olujni vjetar nosi kauč nebom iznad glavnoga grada Turske.

Najmanje je jedna osoba ozlijeđena u Ankari nakon što je oluja sa snažnim vjetrovima otpuhala krovove i prozore sa zgrada, čupala drveće i poslala razne krhotine u zrak.

"Na nebu iznad glavnog grada Turske primijećen je leteći kauč. Ne, to nije čudo: zbog najjačeg uragana u Ankari padali su minareti i letjeli krovovi sa zgrada. Kako je kauč završio u zraku, zasad je nepoznato", piše u opisu snimke na Twitteru.

Otvorena je posebna telefonska linija za pomoć pogođenima, a lokalni mediji javljaju da je brzina vjetra iznosila i do 145 kilometara na sat.

Pročitajte i ovo Poplavljen prostor Udruge za terapijsko jahanje KAS SVE JE (OPET) POD VODOM VIDEO Puknuti nasip u Sisku i prije je puštao i izazvao ogromnu poplavu: "Znali su da je loše sanirano, sada se čude"

Na terenu je bilo više od 2500 djelatnika gradskih službi koji su intervenirali zbog tog nevremena.

Pročitajte i ovo Poplave u Sloveniji borba s vodom Drama u susjedstvu: Aktivirana klizišta, pomaže i vojska  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene