Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanska policija jučer se ispričala slijepom 61-godišnjaku kojeg su policajci svladali elektrošokerom.


Slijepi 61-godišnji Colin Farmer izašao u šetnju svojim gradom Chorley ne sluteći što će mu se dogoditi samo nekoliko minuta kasnije. Colin je odjednom čuo komešanje i ubrzo osjetio snažni udar struje kako mu prolazi tijelom.

Vezani članci Ilustracija Kakva pogreška! Odbili policajcima dati besplatne hamburgere, pa završili u zatvoru: ''Nije to prvi put'' Policija, ilustracija Strašna tragedija u Otoku: Dijete stradalo u prometnoj nesreći, preminulo u bolnici

Colin je ispričao kako je u trenu kad su ga pogodili elektrošokerom snage 50.000 volti bio uvjeren da će umrijeti. 'Bio sam siguran da me netko pokušava ubiti', rekao je Colin koji je nakon moždanog udara u ožujku ove godine ostao slijep. 'Policajac je skočio na mene i stavio mi lisice tako grubo da me sve boljelo', priča Colin.

>> VIDEO: 'Oni ne mogu štititi javnost, nego javnost treba štititi od njih!'

Policajci su nesretnog Colina odveli u bolnicu nakon što su shvatili da su elektrošokerom pogodili krivu osobu. U policijskoj izjavi stoji kako 'osjećaju duboko žaljenje zbog incidenta', koji se dogodio nakon što je policija zaprimila nekoliko dojava o muškarcu koji gradom šeće sa samurajskim mačem. Tako su policijski su službenici slijepog Colina zamijenili za opasnog muškarca s mačem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook