Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neustrašivi piloti

Nemojte ovo gledati ako se bojite leta zrakoplovom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko se bojite letenja, sljedeća vijest vam vjerojatno neće pomoći u svladavanju tog straha.

Piloti zrakoplova pokazali su svoje umijeće prilikom slijetanja i uzlijetanja na aerodrom u španjolskom Bilbau, bez obzira što su naleti orkanskog vjetra mjerili između 80 i 96 kilometara na sat.

Pročitajte i ovo Madrid Kriza stanovanja Izdali su više od 5000 zlatnih viza, a sad će ih ukinuti: ''Gotovo je nemoguće pronaći pristojan smještaj'' Policijsko nasilje Četvrt Lavapiés VIDEO Dvojica policajaca u Madridu pretukla dvojicu crnca: Oglasilo se ministarstvo i antirasističke skupine

>> Pogledajte kako izgleda slijetanje dok divlja tajfun!

Snimke koje možete vidjeti u video i koje prenosi CNN, izgledaju krajnje neugodno promatraču već iz fotelje, no putnicima je bilo sigurno višestruko gore u samim zrakoplovima. No piloti su još jednom dokazali kako su dorasli visini zadatka i da im nije nepremostiv problem prizemljiti ili uzdignuti zrakoplov po takvim, nemogućim uvjetima za letenje.

Podsjetimo, sličnih problema nedavno su imali i piloti zrakoplova prilikom slijetanja i polijetanja u Japanu, dok je tamo bjesnio tajfun.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene