Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedno poprave, drugo se ošteti

Nasamareni kupci stanova: Oštećenja u zidovima platili pola milijuna dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanje u kojem se nalaze nedavno sagrađeni stanovi u stambenoj četvrti u kineskom gradu Šencen svoje su nove vlasnike neugodno iznenadili.

Njihova je cijena oko pola milijuna američkih dolara, a sagradila ih je najpoznatija kineska građevinska firma, javlja APTN. Tvrdili su da ih je samo unutarnji dizajn stajao gotovo 500 dolara po kvadratnom metru.

Pročitajte i ovo Obnova zgrada - 1 Energetska obnova Ministarstvo objavilo važan poziv za građane: Dijeli se gotovo 95 milijuna eura Slika nije dostupna Prevareni stanari Kupili stanove u novoj zgradi prije 5 godina, još nemaju pristupnu cestu

Međutim, kada su novi vlasnici željeli useliti u stanove, vidjeli su da stanovi ne da nisu uređeni, nego nisu niti dovršeni, odnosno imali su mnogobrojna oštećenja. Stropovi su imali rupe, a pločice su bile napuknute. Novi stanovnici otkrili su da je materijal u nekim oštećenim zidovima stanova vrlo sličan papiru, a neki zidovi bili su pljesnivi.

>> Snimio kako mu razoran potres trese stan

Jedna od novih vlasnica stanova, gospođica Lou, koja je preuzela ključeve prošlog prosinca, pregovarala je s građevinskom firmom koja ga je gradila, da poprave štetu. Ali, kada bi popravili jedan dio, drugi bi se uništio.

'Ja još uvijek ne mogu useliti u svoj stan. Ono što je najgore jest da svaki put kad mislim da je sve popravljeno, unesem pokućstvo koje sam kupila za stan, a kada se nešto ponovno uruši, pokućstvo mora van', rekla je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene