Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Meksiko usred rata mafije

Narko obračun: S mosta visjela obezglavljena i osakaćena tijela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri obezglavljena i osakaćena tijela visjela su s mosta u gradu pokraj Meksika.

Tijela mladića otkrivena su rano ujutro kako vise obješeni za stopala pokraj Cuernavaca, grada udaljenog oko sat vremena od Meksika. Žrtvama su odrezane genitalije, kažiprsti i glave, prenosi Reuters. Dužnosnici su rekli da su genitalije i glave mladića pronađene u blizini, zajedno s porukom. 'Ovo će se dogoditi svakome tko će pomagati izdajici Edgaru Valdesu,' pisalo je na poruci. Pravim imenom Edgar Valdez vodeći je šef narko mafije. Poruka je potpisana inicijalima 'C.P.S.', koji označavaju naziv narko grupe Južnopacifičkog kartela (Sourth Pacific Cartel), koja je relativno nova i koja je preuzela odgovornost i za druga okrutna ubojstva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt Zapljena u Španjolskoj Pljačkali luksuzne kuće Uhvaćena banda bivših vojnika iz istočne Europe: "Koristili su svoje vještine, djelovali su brzo i efikasno"

>> Meksiko: 11 mrtvih u sukobu vojske i narkobande

Meksiko se bori s narko nasiljem otkad je predsjednik Felipe Calderon objavio rat moćnim kartelima. Cuarnavaca je inače miran grad u kojem mnogi bogati Meksikanci posjeduju kuće, a posljednih je mjeseci poprište sukoba narkokartela koji se bore za prevlast nakon ubojstva glavnog narko šefa Artura Beltrana Leyva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene