Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije kažnjena zatvorom

Napila i seksualno zlostavljala četvoricu dječaka istovremeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napila je četvoricu dječaka i s njima orgijala u tri različita navrata, no 20-godišnja Australka na sudu je prošla samo s kaznom društveno korisnog rada.

Laura O'Donnell priznala je krivnju za počinjeni blud nad maloljetnicima ispod dobne granice od 16 godina te je rekla sudu kako ih je namamila alkoholom. Dječake je iskoristila tri puta istom metodom.

Pročitajte i ovo Ilustracija aviona kompanije LATAM Let iz noćne more VIDEO Najmanje 50 putnika ozlijeđeno tijekom avionskog leta: Jedna osoba u teškom stanju prevezena u bolnicu Na području Hrvatske u međunarodnoj akciji uhićena petorica pedofila međunarodna akcija U Hrvatskoj uhićena petorica pedofila: Podijelili i učitali više od 46 tisuća datoteka seksualnog zlostavljanja djece

Prva dva puta spolno je općila s jednim maloljetnikom, a posljednji treći, sa svom četvoricom. Radi se o dječacima u dobi od 12 do 14 godina. Da stvar bude gora, O'Donnell se školovala za dječju njegovateljicu, a dječake je zlostavljala u pijanom stanju između veljače i lipnja prošle godine, prenosi news.com.au.

Sud je poništio prvotnu kaznu od dvije i pol godine zatvora te joj odredio samo 18 mjeseci društveno korisnog rada. Sutkinja Sue Pullen za olakotnu okolnost joj je uzela u obzir loše djetinjstvo, manjak samopouzdanja i alkoholizam.

'Da se bilo kojim slučajem ovdje radilo o muškom prekršitelju, bila bi to sasvim drugačija priča', istaknuo je Noel McNamara, predsjednik Udruženja potpore žrtvama zločina te presudu nazvao sramotnom. Tome u prilog ide i činjenica da je O'Donnell još otprije prekršila uvjetnu kaznu zbog pokušaja pljačke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene