Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Deseci mrtvih i stotine ranjenih

VIDEO Stravični prizori iz Ukrajine: Napadnut Harkiv, na udaru stambene zgrade i civili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska vojska je, tvrdi Ukrajina, u ponedjeljak napala Harkiv i zapucala po civilima.

Stravični prizori stižu iz ukrajinskog Harkiva, koji je, tvrdi Glavni stožer Oružanih snaga Ukrajine, napala ruska vojska.

Pročitajte i ovo Posljedice ruskog napada na Harkiv Agresija usred noći VIDEO Brutalan ruski napad izazvao ogroman požar: "Poginulo je troje djece, među njima i beba od šest mjeseci" Napad na Harkiv Oglasila se Rusija VIDEO Napad dronovima na Harkiv, velik broj ozlijeđenih: "Rusi nas žele zastrašiti za Novu godinu, ali ne bojimo se"

''Ruski okupatori su masovno pucali po stambenim područjima Harkiva. Deseci mrtvih i stotine ranjenih građana Ukrajine'', objavili su Ukrajinci. 

Eksplozije su se u ponedjeljak prije zore čule u glavnom gradu Kijevu, prekinuvši nekoliko sati tišine, i u Harkivu, priopćila je ukrajinska Državna služba za posebne komunikacije i zaštitu informacija.

 

 

Ukrajinske snage u nedjelju su uspjele odbiti ruski napad na Harkiv, drugi najveći ukrajinski grad, u kojem je ujutro bilo uličnih borbi.

Za vrijeme napada na Harkiv na granici s Bjelorusijom u tijeku su pregovori Ukrajine i Rusije o prekidu vatre. U međuvremenu se oglasilo i rusko Ministarstvo obrane s informacijom da je, prema naredbama predsjednika Vladimira Putina, ''nuklearna trijada'' stavljena u stanje pojačane pripravnosti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene