Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Americi

Napadači ubili djevojčicu (8) i teško ranili svoju metu: Nudi se novčana nagrada za kvalitetne informacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija istražuje smrt osmogodišnje djevojčice koju je tijekom vikenda u Chicagu ubio zalutali metak. Nudi se novčana nagrada za kvalitetne informacije.

Osmogodišnja Melissa šetala je sa svojim skrbnikom u subotu poslijepodne kada su čuli pucnjeve. Istražitelji kažu da je skrbnik rekao da je dijete pogođeno metkom u glavu.

Djevojčica je prevezena u bolnicu Stroger gdje je preminula. Ni djevojčica ni njezin skrbnik nisu bili meta, kazala je policija. Naime, 26-godišnji muškarac, za kojeg policija kaže da je bio meta, izlazio je iz trgovine kada su policiji otprije poznati prijestupnici ispalili hitac u njega, pogodivši ga u donji dio leđa, navodi policija. Nalazi se u kritičnom stanju u lokalnoj bolnici, priopćila je policija.

''Danas smo se probudili uz vijest o ubojstvu osmogodišnje Melisse u Little Villageu. Amy i ja šaljemo najiskreniju sućut obitelji i zajednici", kazala je gradonačelnica Chicaga Lori Lightfoot na Twitteru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubila ga policija VIDEO Nova pucnjava u Denveru, ubio petero i ranio dvoje ljudi: "Napadač je ciljao određene osobe"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RATOVI ZVIJEZDA KAO INSPIRACIJA Procurio jezivi video napadača koji je htio ubiti kraljicu: "Moje ime je Darth Jones. Ovo je osveta"

Nudi se nagrada od 10.000 dolara za informacije koje dovode do uhićenja i do 15.000 dolara za presudu, prenosi CNN. U Chicagu je zabilježen porast pucnjava od 11 posto u odnosu na 2020. godinu i za čak 63 posto u odnosu na pretpandemijsku 2019. godinu, priopćila je policija koja nastavlja s istragom ubojstva djevojčice.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene