Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nadzorne kamere

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Muškarac napao maloljetnog susjeda, udarao ga i štapom: "Gdje mi to živimo?!"

Susjed napao maloljetnika
Susjed napao maloljetnika Foto: mreža x
Na društvenim mrežama pojavila se je snimka iz Novog Beograda na kojoj stariji muškarac udara maloljetnika.

U Novom Beogradu u ulazu u jednu zgradu stariji muškarac napao je maloljetnika.

Na društvenim mrežama osvanula je videosnimka nadzorne kamere iz zgrade na kojoj se vidi kako mladić ulazi u hodnik, u ruci drži plastičnu vrećicu dok s druge strane hodnika stoji stariji gospodin sa štapom.

Mladić krene prema muškarcu pritom vadeći slušalice iz ušiju. U tom trenutku stariji muškarac počne udarati mladića šakama, gurati ga prema zidu, a u jednom trenutku čak ga i udari svojim štapom. Za to vrijeme, maldić mu se ne opire.

 

 


 

Na ulazu u zgradu dolazi srednjovječni muškarac, koji umjesto da pomogne mladiću kojega upravo napada stariji muškarac, samo prođe pored njih.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prebila nastavnicu u Beogradu Cure detalji o nasilnoj majci, kojoj nije prvi put: Bivša je odbojkašica, obitelj posjeduje odbojkaški klub i hotel, a iza sebe ima dva braka

Pročitajte i ovo Ilustracija Uznemirujuće prijetnje Očajnički vapaj dviju djevojaka u strahu: ''Nitko nas ne štiti od nasilnika. Ne želimo biti nova Nizama"

Na instagramu su se, navodno, o svemu oglasili roditelji mladića.

"Jučer oko 18h, na Novom Beogradu u Ulici generala Ždanova, ničim izazvan, mog maloljetnog sina napao je susjed. Malo prije toga je u ulaz zgrade ušlo i dijete od 8 godina koje srećom nije napadnuto. Gdje mi ovo živimo?“, napisali su roditelji, prenosi Nova.rs

Beogradska policija o ovome napadu nije objavila priopćenje.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene