Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Monstrum Nermin Sulejmanović

Sahranjen nakon što mu je tijelo četiri mjeseca bilo u hladnjači: Bivšu suprugu brutalno ubio pred djetetom

Nermin Sulejmanović
Nermin Sulejmanović Foto: Društvene mreže/Screenshot
Tijelo ubojice Nermina Sulejmanovića iz Gradačca od kolovoza je bilo u hladnjači Komemorativnog centra Tuzla. Članovi obitelji u petak su ga preuzeli te potom sahranili.

Višestruki ubojica i nasilnik Nermin Sulejmanović iz Gradačca u kolovozu je počinio samoubojstvo, okružen policijskim specijalcima, nakon što je ubio bivšu partnericu te još dva muškaraca. Od tada njegovo tijelo bilo je smješteno u hladnjači Komemorativnog centra Tuzla.

A tek u petak članovi njegove obitelji platili su sve troškove te preuzeli tijelo i sahranili ga, potvrđeno je za N1.

Podsjetimo, Sulejmanović je 11. kolovoza oteo bivšu suprugu Nizamu Hećimović i malodobno dijete iz kuće njezine tetke, gdje je potražila utočište nakon bijega od nasilnog bivšeg partnera. Odveo ih je u jednu vikendicu i tamo brutalno ubio bivšu partnericu pred djetetom, uz videoprijenos na jednoj društvenoj mreži.

Pročitajte i ovo Srednja škola u Samoboru Prekinuta nastava Drama u školi u Samoboru: "Djeca su masovno počela kašljati, digli smo na noge sve službe"

Potom je nastavio ubilački pohod ulicama Gradačca usmrtivši dvojicu Turaka te ranivši još tri osobe od kojih je jedna bila policajac. Kada su ga locirali i opkolili policijski specijalci počinio je samoubojstvo.

Tužitelj Dalibor Bingas koji je vodio istragu kazao je kako je utvrđeno da je Sulejmanović u danima prije ubojstva otkrio gdje se nalazi njegova bivša supruga, a u tome nije imao pomoć bilo koga iz policije, kako su nagađali mediji sugerirajući da je lokaciju ubojici mogla otkriti policajka Dženana Selimović, koja je s ubojicom navodno također bila u vezi.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Sjednica Vlade Plenković: "Ovo je afera u kojoj članova HDZ-a nema''

"Ništa ne ukazuje da je netko surađivao, pogotovo od policijskih službenika, s počiniteljem Nerminom Sulejmanovićem", kazao je Bingas.

Nizama Hećimović je prije ubojstva tražila da se njezinu bivšem suprugu izrekne mjera zabrane prilaska, no općinski je sud to odbio. Glavni županijski tužitelj Tomislav Ljubić kazao je kako je taj propust isključivo stvar koje se tiče sudbene vlasti, a tužitelji ni policija na nju nemaju nikakav utjecaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene