Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Išao po vineo pa "nestao"

Nakon 5 dana spašen umirovljenik koji je automobilom sletio u jarak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
69-godišnji umirovljenik čak je pet dana proveo zatočen u automobilu u jarku nakon što je prošle srijede sletio s ceste.

69-godišnji Richard Jones čudom je preživio zatočen čak pet dana u automobilu u jarku, izvijestili su iz šerifova ureda u okrugu Clallam. Kako se automobil nalazio u gustom grmlju s ceste ga nije bilo moguće uočiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

U ponedjeljak ujutro automobil u jarku je primijetio 40-godišnji Nick Hoffman koji je šetao sa psom. Kada je policija stigla na mjesto događaja nisu odmah bili sigurni ima li koga u automobilu jer su stakla bila zamagljena od kondenzirane vlage. 

U automobilu su pronašli 69-godišnjeg umirovljenika koji je proglašen nestalim 22. veljače nakon što se odvezao do trgovine po bocu vina. Nestanak je prijavila supruga.

Iako je dehirdriran i hipotermičan gospodin Jones je bio pri svijesti i nije imao drugih ozljeda. Policiji je ispričao kako nije mogao otvoriti vrata od automobila zbog gustog grmlja i granja u koje je automobil sletio.

Prevezen je u lokalnu bolnicu, no uskoro je pušten na kućnu njegu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene