Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabra djevojčica

Nadzorne kamere snimile pokušaj otmice 7-godišnje djevojčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadzorne kamere snimile su pokušaj otmice 7-godišnje djevojčice u jednoj trgovini u Bremenu, u SAD-u.

Nadzorne kamere snimile su trenutak kada je muškarac između polica trgovine zgrabio 7-godišnju djevojčicu i pokušao pobjeći s njom. No djevojčica se snažno opirala i vikala pa ju je otmičar pustio i pobjegao.

Pročitajte i ovo Ilustracija DIVLJI DEPONIJI Kamere vrebaju nesavjesne građane, kazne idu i do 1500 eura Slika nije dostupna RIJEKA I DALJE U ŠOKU Vlasnica riječkog kafića u kojem se dogodilo brutalno ubojstvo tvrdi: "Snimku je presnimio policajac na mjestu događaja, kao dokaz"

No osim u trgovini snimile su ga i nadzorne kamere na parkiralištu tako da mu je policija već nakon nekoliko sati pokucala na vrata. 'Nisam nikoga dirao, nikada nisam ni bio ondje', rekao je Thomas Woods novinarima dok ga je policija privodila.

>> Nadzorne kamere snimile kako kolica s bebom padaju na tračnice!

'Udarala sam ga što sam snažnije mogla', prepričava hrabra 7-godišnja Brittney Baxter. 'Napravila je upravo ono što mi učimo djecu da rade u tim situacijama. Da viču što jače mogu', kaže policajac Kenneth Pesnell. 'Nisam mogla vjerovati da bi to netko mogao napraviti djetetu pa sam bila u totalnom šoku', rekla je mama malene djevojčice Georgeanne Baxter.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene