Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trenutak nepažnje

Nadzorne kamere snimile kako kolica s bebom padaju na tračnice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka je s bebom čekala vlak na stanici u Melbourneu. Trenutak nepažnje bio je dovoljan da joj kolica padnu na tračnice.

Mlada je majka pričala s prijateljicom i rukom držala kolica. U jednom je trenutku maknula ruku i to je bilo dovoljno da kolica skliznu prema tračnicama.

Pročitajte i ovo Dino Goleš i Sanja Martić Biočina - 4 Za Dnevnik Nove TV Liječnica o slučaju napuštene bebe: "To je učinjeno pod tim nabojem..." Noćas je u kanti za smeće ostavljeno novorođenče istraga traje FOTO "To je pokušaj teškog ubojstva": Policija o slučaju bebe koja je ostavljena u kanti za smeće

Zanimljivo je da je u tom trenutku pored kolica prolazio mladić koji je nešto tipkao na mobitel koji uopće nije reagirao. Vjerojatno nije odmah shvatio što se događa, no nije priskočio u pomoć ni kada su kolica već bila na tračnicama.

Srećom, bebu su spasili prije nego je naišao vlak. 'To se tako brzo dogodilo! Ponovno vidimo koliko je važno ne ispuštati kolica iz vida', rekao je glasnogovornik Metro raila Daniel Hoare.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene