Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nesretnica je satima besciljno tumarala između polica nadajući se da će netko doći po nju. Aktivirala je i alarm, ali bez učinka. Pronašli su je tek na novogodišnje jutro.


Dok je najveći dio Francuske Novu godinu čekao u slavljeničkom raspoloženju na trgovima, u obiteljskim kućama, po krčmama i brojnim drugim lokacijama, 73-godišnja umirovljenica u Roubaixu na sjeveru države bila je osuđena na tužno i besciljno tumaranje između polica jednog zatvorenog trgovačkog centra.

>> VIDEO Crni petak u SAD-u: Tučnjave, gaženje i psovanje u trgovinama

Vezani članci Koronavirus, ilustracija Brojne zemlje uvode sve jače mjere - od maski na otvorenom, zatvaranja kina i do posebnog vremena za odlazak starijih u kupovinu Testiranje na koronavirus u SAD-u WHO javlja o rekordnom porastu broja slučajeva koronavirusa u jednom danu

Kako javlja BBC, netom prija kraja radnog vremena 'pritjeralo' ju je pa je otišla obaviti nuždu u WC. U međuvremenu je radno vrijeme završilo, a radnici željni slavlja i druženja s obiteljima i prijateljima brzo su otišli svojim kućama, ne bivajući svjesni da je starica 'zaglavila' u zahodu.

Kada je nesretnica shvatila da je ostala sama i zaključana, aktivirala je alarm, no ili ga nitko nije čuo ili nitko za njega nije mario. Pronašao ju je jedan radnik tek na novogodišnje jutro.

Preventivno je završila u bolnici na pretragama, no osim iscrpljenosti nije joj se dogodilo ništa. Navodno se čak nije ni počastila nekim od prigodnih artikala iz bogatog asortimana trgovačkog centra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook