Obavijesti Video Pretražite Navigacija
let za Urugvaj

Užas u zraku: Trideset osoba ozlijeđeno u turbulencijama na letu Air Europa

Let na putu iz Madrida do Montevidea pogodile su turbulencije te je više od 30 ljudi ozlijeđeno.

Let aviokompanije Air Europa za Urugvaj pogodile su snažne turbulencije u kojima je ozlijeđeno 30 osoba, zbog čega je zrakoplov hitno sletio u Brazil, prenosi u ponedjeljak BBC. Boeing 787-9 Dreamliner zrakoplovne kompanije Air Europa letio je iz Madrida u Montevideo kad je došlo do incidenta u zraku, priopćili su iz kompanije.

Let UX045 na putu prema urugvajskoj metropoli skrenut je u zračnu luku Natal na sjeveroistoku Brazila, napisala je španjolska kompanija na X-u. Navedeno je i da putnici koji su zadobili ozljede "primaju pomoć".

Pročitajte i ovo Superćelija iznad Vukovara oluja u hrvatskoj FOTO Posljedice nevremena: Ovako izgleda superćelija iznad Vukovara, domišljati vozač pokušao izbjeći poplavljeni podvožnjak

"Naš let prema Montevideu skrenut je u Natal zbog snažnih turbulencija", priopćila je Air Europa na društvenoj mreži. "Zrakoplov je sletio normalno, a oni s ozljedama različite težine već se liječe." 

Prema Air Europi, drugi zrakoplov trebao je poletjeti iz Madrida kasnije u ponedjeljak da pokupi putnike i nastavi put za Urugvaj.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene