Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Slučajni multimilijunaš

Zaboravljeni listić promijenio mu život: "Vrištao sam od sreće dok sam trčao ulicama. Želim da svi znaju koliko sam bogat"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Kürsat Y. iz Dortmunda preko noći je postao bogataš – u izvlačenju brojeva 24. rujna osvojio je gotovo 10 milijuna eura i sada svoju sreću želi podijeliti s cijelim svijetom.

Kürsat Y. (41), kojeg svi poznaju pod nadimkom Chico, već je bio i zaboravio na svoj zgužvani listić lutrije kada je čuo da je netko osvojio 9.927.511 eura. Zamolio je prijatelja da provjeri njegove brojeve, a on mu je euforično javio da je postao milijunaš.

Dobitnicima se uglavnom savjetuje da svoju sreću drže u tajnosti, ali Chicu to ne pada na pamet. Čim je čuo sretnu vijest, svima se njome pohvalio.

Pročitajte i ovo Jadranko Gilja, Hrvatska Lutrija LIJEPA VIJEST Podigao gotovo dva milijuna kuna pa otkrio kako je došao do dobitne kombinacije: "Zagledao sam se u svoju registraciju..."

"Odmah sam otrčao roditeljima i rekao im za nevjerojatan dobitak. Jedva sam disao, vrištao sam od sreće dok sam trčao ulicama do roditelja. Svi su mislili da sam lud. Kod kuće sam plakao. Rekao sam majci: 'Mama, mi smo bogati'", prenosi Fenix.

Osim roditeljima i prijateljima, Chico je o svemu obavijestio i pratitelje na društvenim mrežama, a čak i da nije, svi bi morali pretpostaviti da se nešto slično dogodilo. Čim su mu je stigao prvi novac, kupio je dva skupa sportska automobila – Ferrari i Porsche, kao i svoj omiljeni kafić.

Kürsata prije život nije mazio. Imao je 12 godina kada se s roditeljima iz Turske doselio u Njemačku, gdje se školovao za automehaničara. Radio je u lokalnoj tvornici, ali je uvijek maštao o boljem životu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Provjerite listiće! Hrvatska ima (još jednog) novog milijunaša! Sretni dobitnik pogodio peticu na Eurojackpotu, poznato i u kojem je gradu uplaćen dobitni listić

Zbog toga je postao ovisan o igrama na sreću i na njih je potrošio tisuće eura. Za sebe kaže da je bio crna ovca u obitelji, često je pio i drogirao se i upadao u razne probleme. To je velikim dijelom razlog zbog kojega, kako sam kaže, sada želi da svi znaju koliko je bogat.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene