Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima ozlijeđenih

VIDEO Aktivirali bacač granata u dvorani prepunoj djece? "Još jedan teroristički napad poludjelih Rusa"

Na dječjem natjecanju opalio bacač granata
Na dječjem natjecanju opalio bacač granata Foto: X/ NEXTA
Na dječjem turniru u okupiranom Melitpolju, Rusi su aktivirali bacač granata i pritom ozlijedili nekoliko ljudi. U trenutku eksplozije u objektu je boravilo mnoštvo djece i roditelja.

Na području okupiranog Melitpolja, Rusi su ponovo izvršili napad na civilno stanovništvo. Ovog puta navodno su donijeli napunjeni bacač granata u dvoranu gdje se održavalo dječje natjecanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na suđenju Pet osoba umrlo nakon što je pojelo kajmak koji je u Austriji proizvodio Srbin: Otkriven niz propusta u mljekari

U jednom trenutnu oružje je opalilo te se ozlijedilo nekoliko ljudi. O samom incidentu izvijestio je Ivan Fedorov, šef regionalne vojne uprave Zaporožja, koji je napomenuo da se tog dana u dvorani održavao turnir u sambou zbog čega je zgrada bila prepuna djece i roditelja.

 

 

"Današnja eksplozija u sportskom centru privremeno okupiranog Melitopolja još je jedan teroristički napad poludjelih Rusa. Zbog više desetaka svjedoka okupatori su bili prisiljeni priznati da su danas demonstrirali ručnu protutenkovsku granatu djeci tijekom sambo turnira", rekao je Fedorov.

Navodno je jedan od sudionika "demonstracija" povukao okidač.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni i dalje puno nejasnoća Otkriveno gdje je tijelo Navaljnog: "Puno je modrica. Još nitko nije obavio obdukciju"

"Pokušavajući militarizirati našu djecu na privremeno okupiranim teritorijima, neprijatelj je poludio. Moramo zaustaviti teroriste", izjacio je Fedorov.

Kako piše Oboz, okupacije snage Rusije okupirani Melitopolj pretvorile su u poligon za testiranje svojih vojnih tehnologija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene