Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u oceanu

Morski pas ugrizao ronioca, on se spasio udarcem: "Prestrašio sam se, nisam znao što ću"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarca u Australiji ugrizao je morski pas, a on je potom udario životinju i otplivao 50 metara do obale.

Richard Stubbs u subotu je s grupom ljudi ronio u Zapadnoj Australiji kada ga je napao morski pas koji se skrivao među morskom travom. Nakon ugriza 77-godišnjak je udario životinju i otplivao prema 50 metara udaljenoj obali.

Rekao je da nije odmah shvatio da ga je napao morski pas, ali se prestrašio jer je osjetio da ga je neka životinja udarila.

"Stvarno nisam znao što učiniti. Bilo je iznenadno", ispričao je Stubbs, koji je zbog duboke ozljede na desnoj nozi prevezen u bolnicu, izvijestio je Daily Mail.

Pročitajte i ovo Fremantle Highway Sjeverno more VIDEO Požar na brodu s gotovo 3000 automobila! Ima mrtvih, posada se spašavala skakanjem u more

Pročitajte i ovo Ilustracija čak 38,44 stupnja Smrtonosno zagrijavanje: Oni koji se žele okupati na ovom mjestu kao da ulaze u vruću kadu

Nakon napada pomogli su mu njegovi prijatelji iz lokalnog plivačkog kluba.

"Imam sreće što imam potporu i ljude koji su sa mnom", napomenuo je.

U Zapadnoj Australiji u posljednje je vrijeme zabilježeno nekoliko napada morskih pasa. U ponedjeljak je surfer uspio preplivati 600 metara do obale i tako si spasiti život nakon što ga je ugrizen za nogu. Svjedoci su ispričali da je izgubio puno krvi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene