Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MUŠKARAC S FANTOMKOM

"Tko će ubiti Dodika za milijun eura?": Snimka digla sve službe na noge, tragaju za misterioznim muškarcem

Iz MUP-a Republike Srpske priopćili su da intenzivno tragaju za osobom koja je snimila video s pozivom na ubojstvo Milorada Dodika. Snimka se pojavila na društvenim mrežama, a na njoj maskirana osoba pita tko će ubiti Dodika za milijun eura.

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila videosnimka u kojoj muškarac s fantomkom na glavi ulazi u kafić i pita tko će ubiti Milorada Dodika za milijun eura, ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač u ponedjeljak je potvrdio da policija skupa s drugim sigurnosnim agencijama u BiH radi na tome da otkrije tko je to izrežirao i što je povod.

Lukač je izjavio da je video snimljen u jednom sarajevskom kafiću, a radi se o montiranoj snimci, navodi Oslobođenje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZA MIR I STABILNOST Zoran Milanović razgovarao s Miloradom Dodikom, objavljeno i što su bile teme razgovora

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "OBRAČUN SA SRBIMA" Dodik napustio sjednicu Predsjedništva: "Ako pada Ustav, pada i država"

Na društvenim mrežama taj je video objavila kći srpskog člana Predsjedništva BiH, Gorica Dodik

Prema navodima portala Hercegovina.info, nakon pitanja maskiranog muškarca o tome tko će ubiti Dodika za milijun dolara, na snimci se čuje "nitko", nakon čega nepoznati s fantomkom izlazi iz kafića.

Ministar unutarnjih poslova RS-a Dragan Lukač u izjavi za tamošnje medije podsjetio je i na prijetnju koju je izrekla "osoba bošnjačke nacionalnosti" za jednu televizijsku kuću u Prijedoru, a koja je izjavila da treba srušiti džamiju. Lukač je tada ustvrdio kako netko namjerno nastoji izazvati vjersku i nacionalnu mržnju u Republici Srpskoj, kao i strah među ljudima. Poručio je da to neće dopustiti, a medije je pozvao da u takvim stvarima ne sudjeluju.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene