Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Srce može stati svaki čas'

Mubarakovo srce moglo bi stati za prebacivanja u vojnu bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši egipatski predsjednik Hosni Mubarak ne može biti prebačen iz bolnice u Sharm sl-Sheikhu zbog zdravstvenih i sigurnosnih razloga.

Ministarstvo unutarnjih poslova informiralo je glavnog tužitelja Abdela Maguida Mohmouda o Mubarakovom stanju, piše news.xinhuanet.com. Naznačili su kako Mubarak pati od ozbiljnih srčanih problema  te 24 sata na dan kraj sebe treba imati stručno medicinsko osoblje koje raspolaže vrhunskom opremom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga oko gušenja prosvjeda Mubaraku produljen pritvor za 15 dana Slika nije dostupna Još uvijek u bolnici Mubarakovo stanje nestabilno

>> Mubarak će biti prebačen u zatvorsku bolnicu

'To sve nije dostupno u vojnoj bolnici', stoji u priopćenju egipatskog ministarstva unutarnjih poslova. Dodaju kako je Mubarakovo srce toliko slabo da bi svakog trenutka moglo stati. Bivši predsjednik hospitaliziran je 12. travanja nakon što je doživio srčani udar tijekom ispitivanja tužioca.

Tužioc Mohmouda sada je naredio da se Hosni Mubarak prebaci u vojnu bolnicu sve dok njegovo stanje ne bude stabilno te bude mogao biti prebačen u zatvorsku bolnicu. Naredio je i ministarstvu da u što bržem roku opremi zatvorsku bolnicu u Tori potrebnom opremom i stručnjacima kako bi Mubarak mogao što prije biti prebačen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene