Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oporavio se

Mubarak će biti prebačen u zatvorsku bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Egipatski javni tužitelj je izjavio kako liječnici smatraju da se svrgnuti egipatski predsjednik Hosni Mubarak, koji je zbog zdravstvenih problema primljen u bolnicu u Šarm-el-Šeiku, dovoljno oporavio da može biti prebačen u zatvorsku bolnicu u kairskom zatvoru Tori, gdje ga čeka ispitivanje o navodnoj povezanosti s korupcijom i ubojstvima.

'Javni tužitelj naredio je ministarstvu unutarnjih poslova da se bivši predsjednik Hosni Mubarak prebaci u bolnicu Mazra u kairskom zatvoru Tori' čim ga ondje budu spremni primiti, stoji u priopćenju tužiteljstva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Afera 'Panama Papers' ISLANDSKI PREMIJER ZATRAŽIO RASPUŠTANJE PARLAMENTA Predsjednik ga odbio Slika nije dostupna Klupko se odmotava PREDSJEDNIKOV KRUG LJUDI Kako je Putin 'kumovao' nestanku 2 milijarde dolara

>> Mubarak će biti prebačen u vojnu bolnicu

Mubarak je poslije velike pobune uslijed dugogodišnjeg nezadovoljstva Egipćana zbog stanja u zemlji i nakon 30 godina što ih je proveo na funkciji predsjednika države pobjegao u ljetovalište Šarm-el-Šeik. Na dan kada je tužiteljstvo donijelo odredbu o njegovu privođenju zbog ispitivanja, Mubarak je primljen u lokalnu bolnicu, uz objašnjenje kako je riječ o zdravstvenim problemima, ali bez pojedinosti o vrsti problema. (HIna)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene