Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mladenka mladoženju pred oltar vukla na psećoj uzici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovaj tjedan u Britaniji je održana vrlo neobična ceremonija vjenčanja. Dvoje sredovječnih gotičara u Wakefiledu, Julie Willams i Dylon Holroyd, svoju su vezu ozakonili u crnom.

Julie, koju prijatelji zovu Morticia, na ceremoniju je došla u lijesu, a do oltara se s Dylonom prošetala vodeći ga na pseću uzicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uništila vjenčanicu VIDEO Umjesto konfeta, baka na mladenku bacila OVO! Slika nije dostupna Burno u Indiji Na vjenčanje zakasnio 7 sati, mladenka se udala za drugoga!

45-godišnja Julie i 49-godišnji Dylon poznaju se od djetinjstva, život ih je razdvojio, ali pri ponovnom susretu shvatili su da ne mogu jedno bez drugoga.

'Kada smo bili mladi, svatko je otišao svojim putem, vjenčali smo se za druge ljude i imali djecu. No, kada smo se prošle godine slučajno sreli, shvatili smo da smo suđeni jedno drugome', rekla je Julie.

Na vjenčanje je došlo više od 100 uzvanika, a budući da su gotovo bili obučeni u crno, vjenčanje se lako moglo doživjeti kao sprovod.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene