Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga u tijeku

Putnik ispao iz aviona u ocean sa 610 metara visine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Upomoć, upomoć, upomoć! Otvorena su mi vrata i jedan je putnik ispao', rekao je pilot jednog aviona iznad Miamija kontroli leta. Potraga za osobom koja je ispala u ocean s 610 metara visine je u tijeku.

U Miamiju je u tijeku potraga za osobom koja je ispala iz zrakoplova u ocean s visine od 610 metara, piše CBS Miami. Pilot je u jednom trenu radijski pozvao upomoć Savezni ured za avijaciju rekavši kako su mu vrata zrakoplova otvorena te da je jedan putnik ispao. 'Otvorio je stražnja vrata i ispao', rekao je pilot u radijskom pozivu.

Pročitajte i ovo Danka Ilić I dalje traje potraga Dankin mali brat napokon vraćen roditeljima: Otkriveno gdje je bio dosad Pao avion u Austriji nesreća u Austriji Pao avion koji je letio za Istru: Četiri osobe su poginule, olupinu pronašli kod planinarskog doma

>> Piloti dvaju Boeinga 'krivo shvatili' kontrolu leta, jedva izbjegli sudar!

Nije poznato koliko se osoba nalazilo u zrakoplovu, ali se zna da je sigurno sletio u obližnju zračnu luku Tamiami. Potraga se jutros nastavila, a u istražitelji kažu kako se uzima u obzir i mogućnost da se dogodilo ubojstvo.

Glasnogovornik udruge pilota kaže kako su šanse da je osoba koja je ispala iz aviona preživjela vrlo vrlo male.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene